|   начало   затвори   предишен модел   следващ модел |
Kumho Ecsta PS91
KUMHO  
   
   

Ecsta PS91
  • леки автомобили

  • Летни гуми

Разработена за любителите на супер автомобили новата Ecsta PS91 предоставя високи нива на управляемост върху сухи и мокри настилки при високи скорости както на пистата, така и извън нея.
Гумата е създадена с иновативната състезателна технология на Kumho от Формула 3, като са използвани най-новите смеси от черен карбон и силиций. Съединението на каучука се характеризира с изключителни високи нива на сцепление. Вътрешната конструкция се състои от стабилна двупластова копринена корда, подсигурена от две широки силно разтегливи стоманени колани.
Триизмерният дизайн на блокчетата (C-Cut 3D), широките раменни блокове, назъбеният централен ръб, както и съвременния пояс на гумата осигуряват превъзходна на стабилност при високи скорости. Протекторът на PS91 е снабден със специална охладителна система. Триизмерните вдлъбнатини лесно освобождават топлината, като по този начин се максимизира термо-дифузията и се увеличава стабилността при високи скорости. Четирите дълбоки надлъжни канала евакуират водата от контактната повърхност и увеличават устойчивостта на аквапланинг върху мокри настилки.


Размери
255/45R19XL 104YTL
255/40R20XL 101YTL
285/35R20XL 104YTL