|   начало   затвори   предишен модел   следващ модел |
Kumho KW23 Izen XW
KUMHO  
   
   

KW23 Izen XW
  • леки автомобили

  • Зимни гуми

Новата KW23 Izen XW е снабдена с революционната технология в производството на зимни гуми - триизмерни ламели. Чрез свойството си да се „самозаключват” според състоянието на пътната настилка позволяват на шофьорите да се възползват в максимална степен от възможностите на автомобила независимо от условията. Върху заснежена повърхност те се отварят и спомагат за постигането на по-високо сцепление, а при за движение на сух път триизмерните ламели се затварят и създават блокчета с повишена стабилност, благодарение на което сцеплението с пътя се запазва. Тази иновационна технология осигурява изключителна стабилност и сигурно поведение на пътя дори и при движение с висока скорост.
Оптимизираното разположение на ламелите по блоковете на протектора гарантират отлично представяне при заснежени пътища.
Дизайнът на напречно разположените канали във форма на дъга спомагат за ефективното извеждане на водата, снега и кишата. Така се намалява рискът от аквапланинг и се запазва максимален контрол върху всякаква повърхност.
Формата на централно разположения ръб, ламелите върху него и двупосочните каналчета по дължината му, подобряват показателите при ускорение, внезапно спиране и движение в завой дори и при лоши зимни условия.
При изработката на KW23 Izen XW е използвана технология за контролирано разпределение на силиката в каучука, което допринася значително за запазването на свойствата на сместа при температури значително по-ниски от 0º C.


Размери
165/60R14XL 79T
205/65R15 94T
215/65R16 98H
235/60R16 100H
215/50R17XL 95H