|   начало   затвори   предишен модел   следващ модел |
Yokohama Parada
YOKOHAMA  
   
   

Parada
  • леки автомобили

  • високоскоростни

  • Летни гуми

По-голяма. По-жестока. По-добра. Компанията Yokohama от години определя стандартите и диктува модата в тунинг индустрията. Новата гума на японския гигант Parada Spec – 2, премина всички граници и вдигна високо летвата с изключителното си представяне на пътя и ултра модерен външен вид. При създаването на Parada Spec-2 е използвана най-новата технология за добавяне на силика в каучуковата смес, което осигурява изключително представяне и по-устойчив грайфер. Това подобрение отличава Parada Spec-2 от останалите гуми, с по-добро ускорение и теглителни сили, по-добро сцепление при мокри и сухи пътища, по-добри спирачни свойства и всичко това без да е намален живота на гумата.
Страничната повърхност на гумата е допълнително подсилена, като са подсилени и нишките на каркаса и каучуковата структура на борда, което позволява по-голямо натоварване и по-устойчиво управление.
Големите блокове на протектора при Parada Spec-2 са създадени специално чрез добавяне на повече каучук на необходимите места, което осигурява по-добро сцепление и максимален контакт с пътя.
Специалната S-образна форма и ъгълът на спираловидните канали позволяват ефективната и незабавна евакуация на вода, което позволява шофиране с висока скорост при мокри настилки. Разнообразната шарка на грайфера допринася за устойчивостта на блоковете и улеснява контрола на автомобила.
Раменният блок и иновационният дизайн на каналите са разработени така, че да увеличат контакта на гумата с пътя, което води до по-голяма устойчивост при остри завои и не позволяват на гумата да търпи деформации при навлизането с голяма скорост в такива. Parada Spec-2 има защитен борд, специално създаден от Yokohama предпазващ еднакво добре, както гумата от странични деформации, така и джантата от бордюри и неравности на пътя.


Размери
195/50R15 82VTL
205/45R16RF 87VTL
205/40R17RF 84WTL
205/45R17RF 88WTL
215/40R17RF 87WTL
215/35R18RF 84WTL
215/40R18RF 89WTL
225/40R18RF 92WTL